HTML

renault 5 gt turbo ujjaeled

Friss topikok

  • delmarco: Szia, a dehogy az meg nagyon messze van :) Mondjuk ugy 100 problemabol sikerult megoldani 40-et. N... (2021.01.17. 19:39) Toretlen a lendulet!
  • delmarco: Sikerult, Mission Accomplished! (2013.06.28. 22:38) A kezdet

Címkék

Nagy varakozas vege!

2013.07.13. 02:04 delmarco

Fénykép0790.jpgNaqyon gyorsan megy az ido foleg, ha varni kell valamiert, mindegy az, hogy mire vagy kire. Nem mindig igaz a mondas turelem rozsat terem. Nade megjott, nagy hurra lehet tovabb noszogatni a karosszerialakatost, hogy epitse be ezt a micsodat nevezzuk inkabb egyszeruen elulso emelesi pontoknak.

Fénykép0794.jpg

Masik erdekesseg, hogy a postas csak ketszer csenget ezert erdemes a fulet hegyezni mert kulonben nem lesz se dugattyu se hajtorud, meg jo hogy resen voltam. Megjott a szinten nagyon vart Wossner dugattyu-hajtorud combo, igeretesnek tunik, majd meglatjuk. Remelem, ha majd eljutok odaig akkor majd kemenyen fogja allni a sarat mert en lerugom a kuplungot az hetszentseg :D

Fénykép0776.jpg

Miutan kicsomagoltam alavetettem egy kis mereckedesnek, az eredmeny azert meglepo. Az uj hajtorud plussz csavar csapszeg a megegyezo osszeallitasu OE Renaulthoz kepest a merleg szerint 97g konnyebb. Csapszeggel es hajtorud csavarral egyutt mertem, mert a gyari bontottbol nincsen kipreselve a csapszeg. Ugyanezt az osszehasonlitast dugattyu hianyaban nem tudtam megcsinalni. Tovabba a hajtorudhoz jart egy szett ARP (Made in USA) csavarszett, errol a markarol azt erdemes tudni ok gyartjak a vilagon a legerosebb csavarokat. Tobbek kozott a nagy tengeren tulon mindenki ezt hasznalja a NHRA Drag bajnoksagba, meg a szoke csaj is a video vegefele. Szoval bevallt egy darab.

Pedig csak csavarok...

Fénykép0783.jpg

OE Renault

Fénykép0779.jpg

PEC hajtorud

Fénykép0780.jpg

A PEC hajtorud eseteben valoszinuleg nem lessz szukseg kigrammolasra de a dugattyu esteben sem, mert szerencsere a nemet precizitas grammokban merheto. Vagy csak jo a kinai minosegbiztositas... Hiszen jol tudjuk amit nem kinaban gyartanak az hamisitvany.

Wössner dugattyu

Fénykép0781.jpg

Lassan osszegyult mar minden. Ami meg hianyzik a keprol: olajpumpa, csapagyak, vizcsovek, egy ket tomites, hengerfej tocsavar. Meg egy bivalyeros kuplung amit elobb meg kell almodjak mert nem tudom. 

Fénykép0790.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://r5gturbo.blog.hu/api/trackback/id/tr445402566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása